Một chút để ý, một chút chuẩn bị…

Trong cuộc sống quay cuồng với công việc, gia đình, … và … đại dịch, đừng quên tự cho mình những phút giây bình yên và tĩnh lặng mini mỗi ngày. Cần một chút để ý, một chút chuẩn bị. Và ai cũng có thể tự pha cho mình một ly cafe cùng với một tách trà sáng. Tự tìm cho mình một “chốn” bình yên để tận hưởng. Chỉ cần 5 phút tận hưởng đó thôi cũng đã đủ để chữa lành, đủ để sạc đầy lại năng lượng, để bình an.

Đừng đánh mất 5 phút quí giá đó. Và tất cả bắt đầu với một chút để ý, một chút chuẩn bị.

#beHATT

[English] A bit of attention, a bit of preparation

Though we seems like overloaded with work, family matters, … and … Covid19 epidemic most of the time, don’t forget to grant for yourself a mini peaceful and quiet moment everyday. It needs a little bit of attention and a little bit of preparation. And one can make for oneself a cup of coffee plus a cup of tea in the early morning. Then, find for yourself a “place” to enjoy that peaceful moment. It’s only 5 minutes, yet it’s enough to heal, to re-charge and to be tranquil.

Don’t lose that invaluable 5 minutes of yourself. All just need to start with a bit of attention and a bit of preparation.

#beHATT

Leave a Reply